Index
Modeller
Länkar
Kontakta

 

Kommentarer från modellerna.

Här skriver modellerna vad dom tycker om fotograferingen och tiden efter fototillfället, t.ex. hur snabbt de fick sina bilder och hur snabbt bilderna lades upp på sidan.

Hej!
Jag har fotat med Fredrik fem gånger nu och vi ska snart ta bilder igen. Jag började fota med han för ungefär två månader sen och jag har redan fotat fem gånger (snart sex) och det visar bara hur kul det är och hur bekväm Fredrik får en att känna sig! Fredrik är en snäll och prat-glad person som man absolut inte behöver skämmas för, jag var nervös innan jag faktiskt träffat Fredrik men det försvann direkt när jag träffa honom. Han är en duktig fotograf och man har kul när man fotar med han! sen får man ju också väldigt fina bilder att ta hem, så jag rekommenderar starkt att om du inte redan har fotat med Fredrik så borde du verkligen pröva! :)
//Emelie

 

 

Hej !
Mitt namn är Amanda Norgren och är föd 93! Jag började fota ihop med Fredrik i början av 2012. Mitt första möte/fotografering med honom var verkligen super trevligt! Inget att vara nervös för alls! Han är trevlig,rolig och får en att känna sig bekväm! Och är man som mig väldigt rädd för att posa och så inför kameran så behöver man inte vara orolig han hjälper en tills man får till den där perfekta posen som gör dig och din kropp rättvis! Jag är en tjej som verkligen har noll självförtroende men tro det eller ej , fota med Fredrik får mitt självförtroende att stiga som de aldrig gjort förr! När man får bilderna och går igenom dem så tänker man wow! Jag är verkligen fin precis som jag är . Trots jag inte är världens vackraste och nått kilo för mycket eller nån leverfläck här och där! Man känner sig verkligen fin! Det är verkligen en egokick av dess like!;) Jag rekomenderar verkligen honom! Han är en riktigt bra fotograf som verkligen vet hur han ska få fram modellens bästa sidor! Prova du med!
mvh Amanda !

 

Jag har fotat med Fredrik två gånger nu och jag har tyckt det varit jätteroligt båda gångerna. Han är väldigt lätt att lära känna som person och hjälper alltid till med förslag under fotograferingen. Det märks att han tycker om det han gör för han har alltid massor med förslag på ställen där man kan fota och hur han vill ha det. Det är alltid lika roligt att få se resultaten när man får skivan & jag har bara blivit nöjd med bilderna! Ni som funderar på att stå modell åt Fredrik, tveka inte! Det är jätteroligt!!
/Sofia

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Jag har fotat med Fredrik 5 gånger nu och vill absolut fortsätta! I början var jag lite små skraj för man har hört så mycket om olika fotografer men så fort man kommer dit och får träffa han så tänker man inte mera på det. Han brinner verkligen för fotograferingen och han bryr sig om en. Det är kul att få vara sig själv, Fredrik bestämmer inte vad man ska ha för kläder, hur man ska vara sminkad oså, utav det är upp till var och en! Som person är han väldigt positiv och rolig. Om man har svårt att komma igång så hjälper han gärna till. Till alla er som verkligen vill men kanske inte vågar så säger jag såhär, GÖR DET! ni kommer inte att ångra er! :)
/Amanda

 

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Jag har fotat med Fredrik sen början av sommaren 2010 och det har varit skitkul!
Han är öppen, trevlig och lätt att lära känna.
Jag kan verkligen rekomendera att ta kontakt med Fredrik om man vill testa stå framför krameran som modell.
Första gången kan vara lite nervöst men sen efter andra fotograferingstillfället blir an nästan beronde!
Det är alltd lika kul att få hem CDn med bilndera!

/Amanda

 

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Jag hade bara provat på att stå modell lite när jag träffade Fredrik första gången. Han var väldigt lättsam och vi hade samma slags humor, vilket gjorde det lätt att slappna av och få fram bra bilder. Han var bra på att säga hur jag skulle stå, men samtidigt lämna öppet för mina idéer. Jag ville ha mer mörka och gothiska bilder, och han ville prova på något i den stilen, så jag tror vi båda hjälpte varandra att utvecklas. Nu har vi fotat tillsammans i över ett år och varje gång får vi fram flera sessioner med bra bilder. Jag vet att han alltid levererar sitt bästa. Jag kan starkt rekomendera att fota med honom, speciellt om du är nybörjare och vill ha en lättsam fotosession där du får mycket hjälp.
//Charlotta

 

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Innan jag kom till Fredrik var jag nybörjare och lite smått nervös över hur de skulle gå.
Men det vände men en gång när vi träffades. Han har en lugn och bra personlighet och är jätte lätt att jobba med! Han var duktig på att förklara hur jag skulle göra och fick det att kännas enkelt och avslappnat och riktigt roligt! Kan verkligen rekommendera honom till både nybörjare och mer erfarna modeller.
//Rina

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Fredrik hittade jag på en modellsida och vi tog kontakt med varandrar.
Vi har fotat ett antal gånger nu och jag blir nöjd med bilderna varje gång.
Fredrik är en iderik fotograf och rolig att fota med, man blir glad av hans possitiva energi han har när vi fota.
//Thilda

 

 

Modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Jag ville verkligen testa på att vara "modell" å ta bilder.
Så letade jag runt å läste på olika sidor, så hittade jag Fredriks sida och blev intresserad.
Så jag kontaktade honom och nu har vi fottat några gånger och jag blir lika nöjd med bilderna varje gång.
Han är en underbar person att jobba med, och om man kör fast och inte kommer på vad man ska göra så hjälper han en väldigt bra.
Det märks att han verkligen gillar detta och tycker att det är kul. :) Och hans glädje till detta smittar ju av sig på en så man har alltid en rolig och lärorik fotografering med Fredrik. :)
//Cassandra

 

 

Louise, modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Att fota för Fredrik va de ingen tveka om att ja ville prova, en härligare kille, som dessutom tar grymt snygga bilder kunde man inte tacka nej till! Att man sedan inte behövde ha den perfekta kroppen och sådant, man fick välja sina egna kläder gjorde att man trivdes med fredrik, han är härlig att jobba med och säger precis hur han vill ha en bild! han har alltid nya ideer och man blir aldrig trött på o fota. Jag trivs med Fredrik som fotograf och kommer fortsätta fota hos honom.
// Louise

 


Ronja, modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Jag vet att de finns många tjejer därute, som verkligen vill testa vara modell. Varför inte ta chansen?, Du har ingenting att förlora, och här lovar jag dig att du får uppleva något riktigt roligt ihop med fotografen fredrik. Han är en mycket bra fotograf och hans personlighet utrsålar, han är verkligen glad och rolig. Jag har åkt till norberg för att bli fotograferad, de är bland de bästa jag gjort. De har verkligen vart en upplevelse med alla dessa olika fotoideerna vi haft. Man får komma på egna foto ideer, så har du ideer våga framföra dem, så vi andra får ta del av dina bilder. De som är bra med att bli fotograferad i norberg är för att de är så vackert, finns så många olika platser som man kan bli fotograferad på, b.la. flygplats, park, fors, slussar, m.m. Jag är jätte nöjd med bilderna och jag ser fram emot att fortsätta bli fotograferad av fredrik. Vi har verkligen så kul ihop, han är så lättsam att vara med :) Men tveka inte på att bli fotograferad här hos fredik, de är en upplevelse du aldrig kommer ånga!
// Ronja

 

 

fia, modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

För er som funderar på att plåta er, men kanske inte vågar ta steget så vill jag bara säga, GÖRT!!!! Det som är viktigt är att man vet vad man vill med det hela och att man vet var man har sin gräns och håller på den!!! Därför vill jag varmt rekommendera Fredde, han är super att jobba med, det känns avslappnat och vi har alltid roligt ihop. Norbergs friska fläkt som vet vad han håller på med. Vi har jobbat ihop länge nu och tillsammans har vi utvecklats. Jag har rekommenderat honom till mina vänner och andra modeller och går gladeligen i god för honom, Fredde you rock!!!
//Fia

 

 

Ullis, modell, Fredrik, fotograf, norberg

 

Har fotat med Fredrik två gånger nu, och allt har fungerat lika bra båda gångerna. Han är lättsam att jobba med, och det känns naturligt. Var snabb med att skicka bilderna till mig. Har fått många komplimanger över bilderna vi tagit. Fotar gärna med honom fler gånger. Rekommenderas varmt.
//Ullis

 

 

Lena, Fredrik, fotograf, norberg, bilder, bild, Norberg

 

Seriös fotograf och det blir bra bilder, fina naturbilder, man känner sig bekväm framför kameran. Har tagit foton hos fredrik 6 gånger och fler gånger blir det, han har bra ideer på platser och säger till när det är något fel men posa får du göra själv men det är väl inget svårt ;)
//Lena

 

 

Elin, Fredrik, fotograf, norberg, bilder, bild

 

Jag tycker att Fredrik är en väldigt positiv, tålmodig och snäll fotograf. Jag har fotats några gånger och jag ser alltid fram emot att åka till Norberg. Bilderna har jag fått bara några dagar efter fotningen. Under fotningen väljer man själv hur mycket eller lite kläder man har på sig, Fredrik säger alltid ”välj något du själv trivs i.” Så vill du bli fotad och få en härlig naturupplevelse tycker jag absolut att du ska komma till Norberg.
//Elin